Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Наше завдання – наповнити договір про міжнародне співробітництво конкретним змістом. Юрій Сапронов

Наше завдання – наповнити договір про міжнародне співробітництво конкретним змістом. Юрій Сапронов

«Харківська облдержадміністрація ще на початку року визначила пріоритети в міжнародному співробітництві на 2011 рік. Одним з таких напрямків став розвиток програм співпраці в рамках наявних і перспективних договорів з Російською Федерацією, зокрема з Бєлгородською областю, Республікою Татарстан, Ханти-Мансійським автономним округом, Тюменською, Московською та Ленінградською областями. Причому ми ставимо завдання наповнити ці договори конкретним змістом, а не просто відрапортувати про їх укладення», - заявив заступник голови ХОДА Юрій Сапронов.

Як зазначив віце-губернатор, візит на Харківщину делегації Республіки Татарстан став ще одним цеглинкою для зміцнення взаємного співробітництва та добросусідських відносин. 

«У Харківській області є достатній потенціал для розширення торгово-економічних зв'язків з Татарстаном, а досвід наших колег з організації Казанського інноваційного парку та технопарку надзвичайно корисний для нас зараз у зв'язку з підписанням установчих документів українсько-російського технопарку «Слобожанщина». Підписана Угода про взаємодію та співробітництво між Харківським національним університетом радіоелектроніки, товариством з обмеженою відповідальністю «Українсько-Російський технопарк «Слобожанщина» та Державною автономною установою «Технопарк у сфері високих технологій   «ІТ-парк» Республіки Татарстан є гарною передумовою для подальшої спільної продуктивної роботи»,- сказав Юрій Сапронов.

Теги