Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська область, ЄС та ПРООН продовжать співпрацювати для розвитку місцевих громад

Харківська область, ЄС та ПРООН продовжать співпрацювати для розвитку місцевих громад

12 липня 2011 року об 11:00 у Харківському регіональному інституті державного управління (пр-т Московський, 75, 1 поверх, конференц-зала) відбудеться Регіональний семінар, яким розпочнеться діяльність другого етапу Проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» (МРГ) в області. Реєстрація учасників і журналістів починається о 10.30.

Під час заходу будуть представлені особливості діяльності другої фази Проекту та підписано угоду про партнерство між облдержадміністрацією, облрадою та Програмою розвитку ООН. Керівництво Проекту представить умови партнерства, а також оголосить конкурс серед районів області на участі у Проекті.

Довідково

Спільний проект Європейського Союзу та Програми розвитку ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» - ІІ розпочинає співпрацю з 900 громадами в усіх регіонах Україні для підтримки сталого розвитку сільських територій шляхом впровадження ініціатив з само-уповноваження та відродження громад для реального покращення рівня їх життя на місцевому рівні. Крім того, Проект підтримує співпрацю громад з обласними, районними та місцевими органами влади за допомогою розвитку та реалізації багатостороннього партнерства між громадами та місцевою владою, приватним сектором та міжнародними донорськими організаціями, внаслідок якого ми разом створюємо відчутну покращення якості життя на селі. Друга фаза Проекту розпочалась у червні 2011 року, і триватиме до червня 2015 року. Бюджет проекту – 17 млн. євро. Ініціатива фінансується Європейським Союзом та спів-фінансується і впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні, за підтримки Уряду України та у партнерстві з місцевими органами влади / самоврядування.