Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Вступна кампанія 2011 року розпочалася та триває організовано. Роман Шаповал

Вступна кампанія 2011 року розпочалася та триває організовано. Роман Шаповал

«Прийом заяв та документів для вступу на на денну форму навчання розпочався з 1 липня. Вступна кампанія 2011 року розпочалася та триває організовано, як і процедура електронного вступу, яка вже не викликає суперечок та нарікань, які були під час її апробації. Завершиться прийом заяв на денну форму навчання 31 липня», – повідомив сьогодні на прес-конференції начальник Головного управління освіти та науки ХОДА Роман Шаповал.

За його словами, процедура зовнішнього незалежного оцінювання було була першим кроком до початку вступної кампанії 2011 року. Для у часті у ЗНО зареєструвалися 13 902 особи, взяли участь у ньому 12 213 осіб.

Роман Шаповал зазначив, що цього року абітурієнти можуть подавати документи на вступ до 5 вищих навчальних закладів за 3 напрямками здобуття вищої освіти. Зарахування вступників на денну форму навчання за державним замовленням здійснюватиметься не пізніше 10 серпня, а на навчання за контрактом - після зарахування на місця державного замовлення, але не пізніше 25 серпня.

За інформацією Романа Шаповала, при кожному вузі та органі управління освіти працюють оперативні штаби, які своєчасно реагують на будь-які телефонні дзвінки з запитаннями батьків, абітурієнтів або засобів масової інформації. «Скарг на роботу приймальних комісій не виникає», – підкреслив Роман Шаповал.