Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ремонт автомобільної дороги Харків-Дергачі буде завершено в середині липня

Ремонт автомобільної дороги Харків-Дергачі буде завершено в середині липня

Ремонт автомобільної дороги Харків-Золочів-КПП «Олександрівка» (Харків-Дергачі) буде остаточно завершено в середині липня. Про це повідомив в ході прес-конференції заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб. За його словами, реконструкція дороги Харків-Золочів-КПП «Олександрівка» повністю завершена, і ділянка цієї траси вже введена в експлуатацію. На сьогоднішній день залишилися невпорядкованим узбіччя і території торгових точок, які розташовані біля траси, ведеться установка і реконструкція зупиночних павільйонів. Ці роботи ведуть Дергачівська райдержадміністрація та влади міста Дергачі.

Вартість робіт з поточного ремонту ділянки автомобільної дороги Харків-Золочів-КПП «Олександрівка» протяжністю 8,46 км становить 10 млн. грн.

У 2011 році в Харківській області виконано робіт з реконструкції доріг на суму в розмірі 41,5 мільйонів гривень. Всього, згідно з планом по ремонту та благоустрою доріг в регіоні, в цьому році з державного бюджету має бути виділено   108,3 млн. гривень.