Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Тільки системний підхід до проблем аграрної галузі і розвитку села дасть можливість їх вирішити. Віктор Янукович

Тільки системний підхід до проблем аграрної галузі і розвитку села дасть можливість їх вирішити. Віктор Янукович

«Тільки системний підхід до проблем аграрної галузі і розвитку села дасть можливість їх вирішити. Нині визначаються пріоритетні питання щодо розвитку аграрної галузі та українського села. Цього року ми повинні ухвалити всі законопроекти, які стосуються земельної реформи», - зазначив Президент України Віктор Янукович під час прес-конференції для центральних, регіональних та іноземних ЗМІ.

Віктор Янукович підкреслив, що земельна реформа «це той шлях, який дасть можливість залучати додаткові кошти на розвиток інфраструктури села». «Саме її впровадження дасть можливість ефективно використовувати земельні ресурси. Механізми, які будуть закладені у земельні реформи, дозволять не тільки залучити до виробництва сільгосптоварів ефективних менеджерів, тих, хто раціонально використовуватиме українську землю, а й, безумовно, дасть можливість отримувати власникам паїв справедливу ціну за оренду землі та її продаж», – зазначив Віктор Янукович.

За словами Глави держави, ці заходи – лише перший етап земельної реформи. «Це той барометр, який дасть можливість швидко побачити переваги і недоліки цієї реформи», – підкреслив Віктор Янукович.