Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Відбулося виїзне засідання колегії Управління культури і туризму ХОДА

Відбулося виїзне засідання колегії Управління культури і туризму ХОДА

5 липня в смт. Зачепилівка відбулося виїзне засідання колегії Управління культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації. В засіданні взяли участь начальники відділів культури і туризму районних державних адміністрацій та виконкомів міських рад, голови та заступники сільських та селищних рад, директори обласних закладів культури і мистецтв.

У ході засідання були розглянуті питання про підсумки роботи відділів культури і туризму районних державних адміністрацій та міст обласного значення за І півріччя 2011 року та про затвердження рейтингових показників щодо Комплексної оцінки соціально-економічного розвитку районів та міст обласного значення в галузі культури. Ухвалені на колегії рішення мають забезпечити подальше вдосконалення роботи у сфері культури, мистецтва і кінематографії, охорони культурної спадщини, бібліотечної та музейної справи, мистецької освіти.

Підводячи підсумки колегії, начальник управління культури і туризму Харківської облдержадміністрації Дмитро Кузнєцов зазначив: «Культура є невід’ємною часткою суспільства, отже наш з вами обов’язок донести її до кожного».

Теги