Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Одне з головних завдань обласної та районної влади - стабільне забезпечення населення хлібом за доступними цінами

Одне з головних завдань обласної та районної влади - стабільне забезпечення населення хлібом за доступними цінами

Виступаючи на засіданні обласного семінару-наради з прибирання ранніх зернових культур врожаю 2011 року, заступник начальника управління промисловості, транспорту і зв'язку Харківської облдержадміністрації Микола Борисенко зазначив,що однією з головних задач Харківської обласної та районних державних адміністрацій є стабільне забезпечення населення хлібом за доступними низькими цінами. Він нагадав, що в Харківській області був підписаний Меморандум взаєморозуміння між органами влади, виробниками та продавцями хліба.

Микола Борисенко зазначив, що в минулому році в порівнянні з 2009 роком обсяг виробництва хліба збільшився більш ніж на 30%, і така ж тенденція зберігається в цьому році. За його словами, потреба цього року в хлібі становить близько 100 тис. тонн.

Також заступник начальника управління повідомив, що в області виникає ряд проблем з постачанням зерна, які на сьогоднішній день вдається успішно вирішувати.

Микола Борисенко зазначив, що влада повинна забезпечити, щоб хліб був на столі у кожній сім'ї, і закликав глав усіх райдержадміністрацій співпрацювати з сільгоспвиробниками, промисловцями і всіма тими, від кого залежить виробництво хліба.