Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Відбулось засідання координаційної ради з питань соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи

Відбулось засідання координаційної ради з питань соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи

4 липня в Будинку рад під головуванням заступника голови Харківської облдержадміністрації Ігоря Шурми відбулось засідання координаційної ради з питань соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи. На засіданні було розглянуто 2 питання. Перше стосувалося виконання дорученнь від 27 квітня щодо направлення листів віце-прем’єр-міністру України – міністру соціальної політики Сергію Тигіпку, голові Пенсійного фонду України Борису Зайчуку та до обласної прокуратури, а також про утворення робочої групи з вивчення медичного обслуговування чорнобильців у Харківській області. Всі доручення були виконані.

Другим питанням було розглянуто тлумачення статей Закону України від 14 червня 2011 року №3491-VI «Про внесення змін до Закону України “Про державний бюджет на 2011 рік”» стосовно переліку статей, які визначають порядок і розмір виплати надбавок виходячи з наявного ресурсу Пенсійного фонду.

Під час засідання виступили начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Харківській області Віктор Ачкасов, начальник Головного управління праці та соціального захисту населення ХОДА Олена Захуцька та представники громадських організацій. За підсумками засідання Ігор Шурма дав ряд доручень.

Теги