Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Делегація Харківської області взяла участь у виставці, присвяченій 20-річчю СНД

Делегація Харківської області взяла участь у виставці, присвяченій 20-річчю СНД

У Москві завершилася Міждержавна виставка «20 років СНД: до нових обріїв партнерства», присвячена 20-річчю Співдружності Незалежних Держав, яка проходила з 28 червня по 3 липня поточного року. Цілі проведення виставки - сприяння розвитку міждержавного співробітництва за пріоритетними напрямами діяльності СНД в економічній, соціальній та гуманітарній сферах, формуванню позитивного інноваційного та інвестиційного іміджу держав-учасниць Співдружності, розвитку конструктивної взаємодії та стратегічного партнерства, демонстрація вже досягнутих результатів та перспектив.

Делегація Харківської області, яку очолював заступник голови ХОДА Юрій Сапронов, представила на виставці «20 років СНД: до нових обріїв партнерства» експозицію регіону в рамках Національного стенду України.

Як повідомив віце-губернатор, ключове місце у національній експозиції України зайняли галузі, в яких використання інновацій сприяє зростанню конкурентоспроможності продукції.

В ході презентації експозиції Харківської області були підписані установчі документи українсько-російського технопарку «Слобожанщина».