Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Европейський Союз оголошує Конкурс для українських компаній «Рівні можливості – найкращий роботодавець 2011»

Европейський Союз оголошує Конкурс для українських компаній «Рівні можливості – найкращий роботодавець 2011»

30 червня 2011 року Міністерство соціальної політики України та представництво Європейського Союзу в Україні оголосили про проведення Конкурсу для українських підприємств на кращі практики забезпечення рівних можливостей. Для участі в Конкурсі необхідно до 30 вересня 2011 року зареєструватися на сайті www.rivnist.in.ua. Головним призом для переможців стане річна програма членства в Європейській бізнес-асоціації та профільні бізнес-тренінги.

За даними дослідження міжнародного кадрового порталу hh.ua, 86% топ-менеджерів в українських компаніях – чоловіки, а 40% роботодавців підтверджують, що у чоловіків більше шансів отримати керівну посаду. Близько половини роботодавців не надають спеціальних умов для поєднання роботи та сім’ї, а такі практики, як гнучкий робочий графік або дистанційна форма роботи існують в менш ніж 20% компаній.

Проте позитивні тенденції на ринку праці України все ж є. Так, у 2010 році в рамках Конкурсу кращі практики продемонстрували понад 90 провідних українських компаній.

За додатковою інформацією щодо умов проведення Конкурсу можна звернутися за тел. (044) 278-33-76, 288-26-26 або на e-mail: pr@cwrights.com.ua.