Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Василь Хома провів семінар-нараду з питань роботи архівних установ області

Василь Хома провів семінар-нараду з питань роботи архівних установ області

Сьогодні заступник голови - керівник апарату Харківської обласної державної адміністрації Василь Хома провів семінар-нараду з керівниками архівних відділів районних державних адміністрації та міських рад міст обласного значення Харківської області за участю керівництва державного архіву Харківської області та фахівців апарату облдержадміністрації.

На нараді розглядалися нагальні питання роботи архівних установ області, а саме: стан справ та проблеми поточної діяльності архівів, їх матеріально – технічне забезпечення, про затвердження «Програми забезпечення збереженості документів Національного архівного фонду в місцевих державних архівних установах на 2011 – 2015 роки». Учасники наради також проаналізували основні положення Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» № 3206-VI, який сьогодні набув чинності. 

«Такі зустрічі повинні стати регулярними. Так ми завжди будемо в курсі подій та матимемо можливість швидко реагувати на потреби та запити працівників архівної справи на місцях», - зазначив Василь Хома.

Теги