Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Вищі навчальні заклади Харківського регіону готові до проведення вступної кампанії 2011 року

Вищі навчальні заклади Харківського регіону готові до проведення вступної кампанії 2011 року

29 червня відбулась селекторна нарада з питань початку вступної кампанії 2011 року під головуванням Міністра освіти і науки, молоді та спорту України Дмитра Табачника. У селекторній нараді взяли участь начальник Головного управління освіти і науки Харківської обласної державної адміністрації Роман Шаповал, керівники вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації, голова Ради директорів вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації.

У своїй доповіді Міністр освіти і науки, молоді та спорту України Дмитро Табачник зосередив увагу на питаннях організованого проведення вступної кампанії, забезпечення її прозорості та відкритості, дотримання положень Умов прийому до вищих навчальних закладів, ознайомлення вступників з ліцензією на здійснення освітньої діяльності, сертифікатами про акредитацію відповідного напряму (спеціальності), своєчасного розміщення на сайтах ВНЗ та інформаційних стендах обсягів державного замовлення та ліцензованих обсягів у розрізі напрямів (спеціальностей).

У свою чергу, начальник Головного управління освіти і науки Роман Шаповал поінформував Міністра освіти і науки, молоді та спорту України Дмитра Табачника про готовність вищих навчальних закладів Харківського регіону до проведення вступної кампанії та попередні підсумки зовнішнього незалежного оцінювання в Харківській області.

Керівникам вищих навчальних закладів доведено про створення регіонального штабу «Вступна кампанія - 2011» та початок роботи телефонів «гарячої лінії» з питань вступної кампанії (705-03-04, 705-02-91).