Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У кожному районі та місті Харківської області має бути карта з очищення доріг від снігу. Валентин Дулуб

У кожному районі та місті Харківської області має бути карта з очищення доріг від снігу. Валентин Дулуб

C 21 червня в Харківській області розпочато підготовку до зими. На засіданнях штабів з підготовки господарського комплексу та об'єктів соціальної сфери районів і міст Харківської області до нового опалювального сезону 2011-2012 років обов'язково перевіряється наявність у кожного району і міста карт з прибирання доріг від снігу. Про це повідомив заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб.

За його словами, практика створення таких карт була введена в минулому році, і вона повністю себе виправдала. Схема розчищення автомобільних доріг чітко визначає, які підприємства несуть відповідальність за прибирання кожної ділянки дороги: під'їздів від Харкова до кожного райцентру, безпосередньо вулиць райцентру, в першу чергу - тих, що ведуть до медичних установ, шкіл, дитячих садків та магазинів, доріг від райцентру до інших населених пунктів району та внутрішніх вулиць цих населених пунктів.

«Це має бути розписано в кожному районі. У будь-яку мить глава адміністрації повинен мати можливість підняти цю схему і побачити, хто відповідає за прибирання кожної ділянки дороги», - підкреслив Валентин Дулуб.