Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У ході реконструкції автомобільної дороги Харків - Щербаківка буде виконано робіт на 141 млн. грн.

У ході реконструкції автомобільної дороги Харків - Щербаківка буде виконано робіт на 141 млн. грн.

Заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб повідомив, що в даний час інтенсивно ведеться поточний ремонт автомобільної дороги Харків - Щербаківка (бєлгородської напрямок). За його словами, планується виконати робіт на 141 млн. грн., з них за рахунок Національного агентства з підготовки до Євро-2012 виділено 46 млн. грн. і «Укравтодор» планує залучити 95 млн. грн. кредитних коштів. В даний час виконана приблизно половина робіт.

Заступник голови ХОДА повідомив, що роботи ведуться тими ж підприємствами, які ремонтували кільцеву дорогу навколо Харкова. Генеральним підрядником виступає ДП «Харківський облавтодор», субпідрядниками якого є Дорожнє будівельне управління №33, компанія «Автомагістраль», ТОВ «Альтком», трест «Дніпродорбуд» та організація «Міст-1». Дорожнє покриття робиться за тією ж технологією, що на харківській окружній, і буде такої ж високої якості, зазначив Валентин Дулуб.

Він додав, що на даному відрізку дороги є міст в районі Руської Лозової, котрий буде реконструйований, точно так само, як мостові розв'язки на окружній. В даний час міст відновлюється, без зупинки руху проводиться повна заміна бетонного покриття. Після завершення реконструкції дорожнього покриття на мосту будуть встановлені нові колесовідбійники і огорожа. «Найближчі 25 років міст буде служити вірою і правдою», - підкреслив Валентин Дулуб.

Завершити ремонт планується приблизно в середині липня.