Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Питання забезпечення безпеки відпочиваючих на воді знаходиться на контролі облдержадміністрації

Питання забезпечення безпеки відпочиваючих на воді знаходиться на контролі облдержадміністрації

Починаючи з 21 червня були проведені засідання штабів з підготовки господарського комплексу та об'єктів соціальної сфери районів і міст Харківської області до нового опалювального сезону у Валківському, Коломацькому, Краснокутському, Харківському, Дергачівському районах та м. Люботин. В ході засідань штабів також порушувалося нагальне питання забезпечення безпеки місць купання та відпочинку жителів районів та міст області. Про це повідомив заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб.

Згідно з розпорядженням голови облдержадміністрації Михайла Добкіна, райдержадміністрації повинні укласти договори з орендарями водойм про обладнання місць відпочинку з тим, щоб якомога менше було нещасних випадків на воді. За словами Валентина Дулуба, перевірка довела, що вказані регіони не до кінця виконали розпорядження губернатора. 

За підсумками засідань штабів перед керівництвом райдержадміністрацій та представниками місцевого самоврядування була поставлена ​​задача закінчити цю роботу. Заступник губернатора повідомив, що на сьогоднішній день всі зауваження виправлені, і робота по забезпеченню безпеки на водних об'єктах ведеться.

Теги