Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Делегація Харківської області взяла участь у Х Міжнародному таборі студентського активу «Слов'янська Співдружність»

Делегація Харківської області взяла участь у Х Міжнародному таборі студентського активу «Слов'янська Співдружність»

Делегація області представила Харківщину на Х Міжнародному таборі студентського активу «Слов'янська Співдружність». Харків’яни взяли участь у ряді заходів табору: роботі Форуму делегатів молодих вчених і наукових суспільств, бізнес-грі «Communication», програмі «Спорт - Миротворець», «Люди змінили світ», «МІСТ - Інтелект», кінофестивалі, творчому конкурсі «Слов'янське Сузір'я», виставці - презентації студентських проектів і програм «Студентська співпраця – соціальне партнерство – співдружність держав», фестивалі команд КВК, «Діалогах з експертами» та інших.

Зокрема, студентка Харківського Національного Університету ім. Каразіна Олександра Дейнеко стала переможцем Форуму по трьом з чотирьох напрямів. По її проектах було укладено ряд договорів про партнерство і наміри. Команда області завоювала друге загальнокомандне місце в програмі «Спорт - Миротворець», посівши перше місце в перетягуванні канату, друге у волейболі, тенісболі і «вибиванні» та трете у бадмінтоні. Харків’яни показали високий рівень підготовки і ерудованості та стали першими на проекті «МІСТ – Інтелект» та у бізнес-грі «Communication». Відеовізитка Харківської області отримала на кінофестивалі винагороду за «Кращу операторську роботу і ідею».

Представники Харківської делегації були відзначені індивідуальними грамотами і дипломами від організаторів і представників апарату президента Російської Федерації.