Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Харківській академії фізичної культури відбудеться семінар-нарада з начальниками відділів з питань фізичної культури та спорту

В Харківській академії фізичної культури відбудеться семінар-нарада з начальниками відділів з питань фізичної культури та спорту

29 червня 2011 року в Харківській державній академії фізичної культури (вул. Клочківська, 99) відбудеться семінар – нарада з головами комітетів, начальниками відділів з питань фізичної культури та спорту, молоді та спорту райдержадміністрацій, міських рад міст обласного значення, керівниками фізкультурно-спортивних товариств і відомств, дитячо-юнацьких спортивних шкіл.  

В нараді візьмуть участь заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Євген Савін та начальник Головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту Дмитро Перепелиця.

Очікується, що під час наради будуть розглянуті такі питання, як «Підсумки роботи Харківської області з розвитку дитячо-юнацького спорту за 2010 рік», «Підсумки перевірки стану роботи дитячо-юнацьких спортивних шкіл, спеціалізованих дитячо-юнацьких шкіл олімпійського резерву за 2010-2011 роки», «Про роботу спеціалізованих навчальних закладів спортивного профілю Харківської області. Взаємодія ДЮСШ, СДЮШОР та УОР», «Проблеми в роботі ДЮСШ, СДЮШОР, що фінансуються за рахунок коштів фонду соціального страхування». На завершення наради відбудеться нагородження переможців та призерів за підсумки роботи у 2010 році та рейтингу 2010 року кубками та грамотами Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту.

Теги