Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Харкові відбулась нарада-семінар для спеціалістів районних відділів освіти, методистів районних методичних кабінетів з дошкільної освіти

В Харкові відбулась нарада-семінар для спеціалістів районних відділів освіти, методистів районних методичних кабінетів з дошкільної освіти

21 червня 2011 року в комунальному вищому навчальному закладі «Харківська академія неперервної освіти» відбулась нарада-семінар для спеціалістів районних відділів освіти, методистів районних методичних кабінетів з дошкільної освіти.

В ході наради-семінара було розглянуто наступні питання:
- Створення умов для забезпечення якісної доступної дошкільної освіти в Харківській області;
- Вимоги санітарного законодавства при функціонуванні дошкільних навчальних закладів в оздоровчий період;
- Системний підхід науково-методичних установ у проектуванні доступної та якісної дошкільної освіти;
- Сучасні підходи до здійснення мережної взаємодії методичних служб різного рівня з метою здійснення науково-методичного супроводу дошкільної освіти.

У практичному блоці наради-семінару проведено «круглий стіл» за темою: «Інформаційна культура педагога – фактор підвищення якості дошкільної освіти». За результатами проведеної наради-семінару учасники отримали матеріали заходу в електронному вигляді, де зазначені рекомендації, шляхи вирішення поставлених завдань, форми та терміни надання звітної інформації до Головного управління освіти і науки.

Теги