Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін перевірив протипожежну безпеку військової частини в м. Балаклія

Михайло Добкін перевірив протипожежну безпеку військової частини в м. Балаклія

Відбулася планова інспекційна поїздка голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна пожежонебезпечними об'єктами області. Губернатор відвідав склади Балаклійської військової частини А 1352, також сьогодні він відвідає Чугуївський район, і найближчим часом перевірить пожежобезпечність в Шевченківському районі. Торік військові частини і арсенали регіону також інспектувалися у зв'язку з пожежонебезпечною ситуацією.  Михайло Добкін залишився задоволений станом справ у військовій частині. За його словами, всі розпочаті минулого року роботи, були завершені.

Губернатор повідомив, що держава, яка в минулому році розробила окрему програму, виділила необхідні кошти на придбання спецтехніки для пожежогасіння. Він з упевненістю сказав про те, що завдання, яке поставив у минулому році Президент України Віктор Янукович на засіданні Ради з національної безпеки і оборони, виконано. 
У ході брифінгу за результатами поїздки, Михайло Добкін повідомив, що роботи з утилізації боєприпасів, якими переобтяжена військова частина, тривають у даний час. Поставлено завдання, щоб протягом найближчих років у арсеналі не залишилося нічого зайвого, що заважало б життю і роботі військової частини.

Теги