Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Німеччина зацікавлена ​​у співпраці зі східними областями України у сфері сільського господарства. Клаус Ціллікенс

Німеччина зацікавлена ​​у співпраці зі східними областями України у сфері сільського господарства. Клаус Ціллікенс

Німеччина зацікавлена ​​у співпраці зі східними областями України у сфері сільського господарства. Про це заявив в ході урочистого відкриття українсько-німецького агропромислового форуму AgroInternational 2011 Генеральний консул Федеративної Республіки Німеччина в Донецьку Клаус Ціллікенс. Він повідомив, що конференція організована для того, щоб залучити до роботи бізнесменів, організувати і покращити співпрацю між Німеччиною та східними регіонами України.

«Для мене, як Генерального консула, в консульський округ якого входять східні області України, дуже важливо звернути увагу німецького та українського бізнесу на цей регіон. Є багато речей, які потрібно вирішувати, але що стосується бізнесу, я вважаю, що потрібно охопити всі регіони, і особливо важливим у цьому сенсі мені бачиться співробітництво в галузі сільського господарства. Я дуже радий тому, що так багато людей прийняли запрошення і прийшли сюди, і особливо радий, що приїхали представники багатьох німецьких фірм. Я переконаний в тому, що у вас сьогодні буде дуже цікавий день, що у вас буде можливість обмінятися думками і провести дуже цікаві переговори. Німеччина представляє себе важливим партнером України», - підкреслив консул.

Клаус Ціллікенс додав, що бачить в Харківській області великі можливості для співпраці з німецькими бізнесменами в різних галузях. Зокрема, в Україні вже є мережа німецьких фірм, які представляють обладнання, і вона може бути розширена. За його словами, конкретні напрямки і форми співпраці німецького та українського бізнесу залежать від самих бізнесменів.