Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Сільське господарство має особливе значення для нашого регіону і України в цілому. Михайло Добкін

Сільське господарство має особливе значення для нашого регіону і України в цілому. Михайло Добкін

«Сільське господарство має особливе значення для нашого регіону і України в цілому. Я неодноразово підкреслював, що головним локомотивом, який здатний вивести економіку регіону на абсолютно інший якісний рівень і створити умови для роботи суміжних галузей, є сільське господарство. Багаті природні умови, які подарував Україна та Слобожанщині Господь, дають сьогодні можливість дуже швидко влитися в число передових держав, які займаються дуже благородною і важливою справою, - годують весь світ», - зазначив сьогодні в ході українсько-німецького агропромислового форуму «AgroInternational 2011» голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін.

За його словами, минулий рік, дуже важкий для рослинництва в нашому регіоні, загартував і зробив сильнішими аграріїв, які засвоїли необхідний урок для себе і готові тепер у всеозброєнні приймати виклики природи. «Але навіть у дуже непростий рік різні підприємства показали абсолютно різні результати. Там, де спиралися на науку, використовували новітні технології, сучасну техніку, не скупилися вкладати в землю гроші, отримали гідні результати. Там, де працювали «на авось», де чекали гарної погоди, отримали діаметрально протилежні результати. Тому будь-які заходи, які проводяться в нашому регіоні і дозволяють поділитися досвідом, знайти нових партнерів, дізнатися про новітні технології і техніку, завжди будуть підтримуватися облдержадміністрацією», - підкреслив Михайло Добкін.

Голова ХОДА побажав усім учасникам форуму плідної роботи та зародження нових контактів, які найближчим часом принесли б практичні результати.