Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Розпочав роботу українсько-німецький агропромисловий форум AgroInternational 2011

Розпочав роботу українсько-німецький агропромисловий форум AgroInternational 2011

У приміщенні Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка розпочав роботу українсько-німецький агропромисловий форум AgroInternational 2011. В урочистому відкритті форуму взяли участь голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, голова Харківської облради Сергій Чернов, Генеральний консул Федеративної Республіки Німеччина в Донецьку Клаус Ціллікенс та Генеральний консул Республіки Польща в Харкові Ян Гранат.

Захід організований Агропромисловою групою "Агротрейд" та Генеральним консульством Федеративної Республіки Німеччина у м.Донецьк за підтримки Харківської облдержадміністрації. Метою проведення Форуму є знайомство з передовими методами і технологіями вирощування, збору, зберігання та переробки сільськогосподарських культур, представлення новітніх розробок провідних виробників сільськогосподарської техніки, обмін досвідом, укріплення ділових зв’язків між українськими та німецькими представниками.

Форум розрахований на керівників агропромислових підприємств Харківщини. З боку Німеччини до участі запрошені виробники засобів агрохімії, насіння, продавці сільськогосподарської техніки та інші підприємства, що забезпечують агропромислову галузь.