Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін привітав випускників Харківського університету внутрішніх справ

Михайло Добкін привітав випускників Харківського університету внутрішніх справ

Сьогодні відбулись урочисті заходи з нагоди випуску та посвячення в лави співробітників органів внутрішніх справ випускників Харківського національного університету внутрішніх справ. В них взяли участь ректор ХНУВС, генерал-полковник міліції Олександр Бандурка, голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, перший заступник Харківського міського голови Олександр Кривцов, представник міністра МВС, начальник Департаменту державної служби боротьби з економічною злочинністю МВС України, генерал-майор Валерій Коряк, начальник Головного управління МВС у Харківській області Михайло Мартинов.

Як повідомив ректор університету Олександр Бандурка, у ході церемонії отримали дипломи, звання лейтенанта міліції і були посвячені в ряди співробітників МВС 887 випускників. 

З вітальним словом до майбутніх співробітників МВС звернувся випускник ХНУВС 2002 року, голова ХОДА Михайло Добкін. «Сьогодні дійсно дуже важливий день, сьогодні країна отримує підготовлених, молодих, повних амбіцій і світлих планів молодих фахівців, які, я впевнений, органічно увіллються в систему правоохоронних органів. Зі стін нашого рідного університету внутрішніх справ вийшло багато гідних людей, які робили нашу країну сильніше і примушували поважати її у всьому світі. Я абсолютно не сумніваюся, що більшість з вас будуть гідно нести високе звання правоохоронця по життю і бути прикладом для тих, хто поруч з вами, і тих, хто прийде після вас вчитися в стіни цього вищого навчального закладу. Певен, ті з вас, кому буде довірено високе право відповідати за життя, долю та безпеку людей, зроблять все, щоб виконати це з честю і гідністю», - зазначив керівник області. 

У понеділок колишні курсанти будуть розподілені в різні підрозділи МВС для подальшого несення служби. Як повідомив Михайло Мартинов, щорічно харківську міліцію поповнюють близько 200 випускників університету.

Теги