Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

З 21 червня в кожному районі та місті обласного значення будуть проводитися виїзні засідання обласного штабу з підготовки до осінньо-зимового періоду

З 21 червня в кожному районі та місті обласного значення будуть проводитися виїзні засідання обласного штабу з підготовки до осінньо-зимового періоду

У кожному районному центрі та місті обласного значення з 21 червня планується проведення виїзних засідань обласного штабу з організації підготовки господарського комплексу та об'єктів соціальної сфери до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 2011-2012 років. Про це сьогодні в ході обласної селекторної наради повідомив заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб.

За його словами, на засіданнях розглядатиметься стан підготовки господарства районів (міст) і проблемні питання, визначені шляхи їх вирішення. Надалі на кущових засіданнях штабу будуть розглядатися підсумки підготовки та стан вирішення проблемних питань.

Валентин Дулуб також підкреслив, що засідання районних штабів повинні проводитися щотижня і обов'язково під головуванням голови райдержадміністрації.

«Ми закінчили опалювальний сезон 14 квітня, і зовсім незрозуміло, чому в деяких районах та містах ще не приступили до робіт з підготовки до наступного опалювального сезону. Графіки виконання робіт повинні бути підписані керівниками районів і міст, і вони повинні постійно контролювати їх виконання. Інакше, ні про яку якісну підготовку до осінньо-зимового періоду не може бути й мови», - зазначив Валентин Дулуб.