Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Заборгованість з виплати заробітної плати підприємств Харківської області скоротилась на 40 млн.грн. Ігор Шурма

Заборгованість з виплати заробітної плати підприємств Харківської області скоротилась на 40 млн.грн. Ігор Шурма

За даними моніторингу, загальна заборгованість з виплати заробітної плати підприємств Харківської області станом на 16 червня склала 123 млн.грн. та скоротилась на 40,1 млн. грн. (24,6%) відносно початку місяця, на 4,9 млн.грн. (3,8 %) відносно початку року. Про це сьогодні в ході спільного засідання колегії облдержадміністрації та зборів адміністративно-господарського активу області повідомив заступник голови ХОДА Ігор Шурма.

За його інформацією, зменшено борги з виплати заробітної плати на економічно активних підприємствах комунальної форми власності відносно початку року на 7,3 млн. грн. або на 58,6% (на 1 червня склали 5,2 млн. грн.), приватної та колективної форм власності – на 2,9 млн. грн. або на 18,9 % (на 1 червня склали 12,6 млн. грн.).

За даними моніторингу станом на 1 червня 2011 року відсутні борги з виплати заробітної плати на економічно активних підприємствах у 11 районах області: Близнюківському, Великобурлуцькому, Золочівському, Ізюмському, Коломацькому, Краснокутському, Куп’янському Первомайському, Печенізькому, Сахновщинському та Шевченківському. Забезпечена своєчасна виплата заробітної плати працівникам установ, які фінансуються з місцевих бюджетів.