Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Дмитро Табачник назвав Харківщину серед 7 регіонів, у яких оздоровленням та відпочинком охоплено понад 60% дітей

Дмитро Табачник назвав Харківщину серед 7 регіонів, у яких оздоровленням та відпочинком охоплено понад 60% дітей

Сьогодні у ході Всеукраїнської селекторної наради, присвяченої організації проведення оздоровлення дітей у 2011 році, міністр освіти і науки, молоді і спорту України Дмитро Табачник назвав Харківщину проміж 7 регіонів, в яких висока частка охоплення дітей оздоровчими послугами. «Проведення якісної і без зривів оздоровчої кампанії є пріоритетним завданням для всіх центральних і місцевих органів виконавчої влади. За прогнозними показниками в цьому році планується провести оздоровлення та відпочинок 2 млн. 462 тис. дітей, що становить майже 57% від загальної кількості дітей в Україні. Зокрема в 7 областях, це Дніпропетровська, Донецька, Київська, Харківська, Луганська, Хмельницька та Черкаська, а також в місті Севастополі частка дітей шкільного віку, яких передбачається охопити увагою, оздоровленням та відпочинком перевищує 60%», - зазначив міністр.

За його словами, на фінансове забезпечення всеукраїнської оздоровчої кампанії центральними та місцевими органами влади в 2011 році виділяється 1 млрд. 665 млн. 158 тис. грн.

У Всеукраїнській селекторній нараді взяли участь представники Міністерства освіти і науки, молоді і спорту, Міністерства охорони здоров’я, Міністерства соціальної політики, Державної епідеміологічної служби, Міністерства внутрішніх справ, Фонду соціального страхування, всіх регіональних штабів оздоровлення України.

Літня оздоровча кампанія розпочалась з 1 червня. За словами Дмитра Табачника, вона перебуває на особистому контролі Президента України та керівництва Уряду.