Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Головним управлінням Держкомзему вже розпочата підготовча робота щодо укладання договорів на проведення нормативної грошової оцінки земель населених пунктів. Михайло Клепач

Головним управлінням Держкомзему вже розпочата підготовча робота щодо укладання договорів на проведення нормативної грошової оцінки земель населених пунктів. Михайло Клепач

Як повідомив 16 червня в ході спільного засідання колегії ХОДА та зборів адміністративно-господарського активу області начальник Головного управління Держкомзему у Харківській області Михайло Клепач, станом на 15.04.2011 року залишок коштів, нарахованих в порядку відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва складає 33579,4 тис.грн. «На ці цілі на спеціальному рахунку обласної ради числиться 8032,5 тис. грн; на рахунках районних рад 5476,8 тис.грн; на рахунках міських, сільських, селищних рад 20070,1 тис. грн. В тому числі на депозитних рахунках в установах банку числиться 20173,6 тис.грн», - зазначив він.

За його словами, обласною Програмою раціонального використання та охорони земель в Харківській області на 2011-2015 роки передбачено на 2011 рік кошти загальною сумою 2499,650 тис.грн. «Ці кошти заплановані на проведення робіт з нормативної грошової оцінки близько 200 населених пунктів Харківської області у наступних районах : Барвінківський, Борівський, Великобурлуцький, Вовчанський, Зачепилівський, Золочівський, Ізюмський, Коломацький, Куп'янський, Первомайський та Сахновщинський», - повідомив він.

Також Михайло Клепач повідомив, що Головним управлінням Держкомзему у Харківській області вже розпочата підготовча робота щодо укладання договорів на проведення нормативної грошової оцінки земель населених пунктів.

Теги