Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Харківській області відкрито ще один дошкільний навчальний заклад

В Харківській області відкрито ще один дошкільний навчальний заклад

14 червня відбулося відкриття Рябоконівського дошкільного навчального закладу Краснокутського району Харківської області, розрахованого на 25 вихованців. На урочистості був присутні голова Краснокутської райдержадміністрації Віктор Ечкенко, перший заступник голови РДА Володимир Яременко, заступник голови районної ради Іван Гурін, депутати Харківської обласної ради – Тетяна Біловол та Іван Дем’яненко, голова постійної комісії районної ради з гуманітарних питань Тамара Курило, начальник відділу освіти Краснокутської РДА Олена Медяник та спонсор закладу – директор ТОВ «Ра-2» Юрій Крючко, а також вихованці садочка, їхні батьки й рідні.

«Ми всі добре розуміємо значимість сьогоднішньої події, - звернувся до присутніх голова РДА. – Коли півроку тому ми поставили собі задачу відкрити цей дитсадок, то розуміли, що це буде непросто. Але спільними зусиллями ми це зробили. Адже легше за все просто опустити руки. Та якщо ми хочемо і прагнемо кращого життя, то повинні не пасувати перед труднощами, а докладати максимум зусиль, аби вивести наше життя, наш район на належний рівень. Тож нехай для всіх дітей, які виховуватимуться в цьому дитсадку, він буде справді найкращим, і тут зажди пануватимуть мир, любов та добробут».

Із районного бюджету на відкриття Рябоконівського дитсадка було виділено близько 200 тисяч грн. На ці кошти був проведений ремонт приміщень і комунікаційних систем, здійснений благоустрій території та облаштування ігрового майданчика, із залученням спонсорів облаштували водну свердловину. Також надали свою допомогу закладу і депутати Харківської обласної ради Тетяна Біловол та Іван Дем’яненко.