Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

16 червня відбудеться спільне засідання колегії обласної державної адміністрації та зборів адміністративно-господарського активу області

16 червня відбудеться спільне засідання колегії обласної державної адміністрації та зборів адміністративно-господарського активу області

У четвер, 16 червня, о 15.00 у великій залі Будинку рад (вул. Сумська,64, ІV поверх) відбудеться спільне засідання колегії обласної державної адміністрації та зборів адміністративно-господарського активу області.

У порядку денному будуть розглянуті такі питання:

В порядку контролю:
1. Про хід виконання рішення спільного засідання колегії ХОДА та зборів адміністративно-господарського активу області від 26 травня 2011 року «Про роботу районних державних адміністрацій щодо стабілізації і розвитку галузі тваринництва в сільськогосподарських підприємствах і господарствах населення».
2. Про хід виконання рішення спільного засідання колегії ХОДА та зборів адміністративно-господарського активу області від 26 травня 2011 року «Про порядок використання коштів обласного бюджету, що надходять в порядку відшкодування втрат сільськогосподарського і лісогосподарського виробництва».
3. Про хід виконання спільного рішення колегії ХОДА та зборів адміністративно-господарського активу області від 29 червня 2010 року «Про стан цінової ситуації на споживчому ринку області».
4. Про стан погашення заборгованості з виплати заробітної плати та внесків до Пенсійного фонду України.

Планові питання:
5. Про стан фінансово-бюджетної дисципліни на підприємствах, в установах та організаціях області за 5 місяців 2011 року.
6. Про формування мережі дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів на 2011 – 2012 навчальний рік.
7. Про стан готовності місць масового відпочинку населення на водних об’єктах області в літній період 2011 року.