Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківські студенти візьмуть участь в Х ювілейному міжнародному форумі «Слов’янська співдружність» в Краснодарському краї

Харківські студенти візьмуть участь в Х ювілейному міжнародному форумі «Слов’янська співдружність» в Краснодарському краї

Вчора делегація студентської молоді від Харківської області відправилась до Російської федерації щоб взяти участь в Х ювілейному міжнародному форумі «Слов’янська співдружність», який буде проходити 15 – 21 червня на території Краснодарського краю в сел. Ольгинка Туапсінського району. В делегацію увійшли студенти НТУ «ХПІ», ХНУ ім. Каразіна, Української інженерно-педагогічної академії, Міжнародного Слов’янського університету та Харківського державного інституту фізичної культури.

Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін підтримав ініціативу губернатора Курської області Олександра Михайлова щодо пропозиції студентам та молодим вченим Харківської області взяти участь у таборі студентського активу «Слов’янська співдружність». У 2011 році міжнародний табір проходитиме як Міжнародний молодіжний конгрес «Співдружність молоді – Співдружність держав» і приурочений до 20-ї річниці заснування «Співдружності незалежних держав» та 10-ї річниці міжнародного табору студентського активу.

Учасниками Міжнародного молодіжного конгресу стануть 500 молодих людей з числа кращих студентів та молодих перспективних вчених СНД та країн ближнього зарубіжжя. Цього року в роботі форуму візьмуть участь делегації Росії, Білорусі, Молдови, Абхазії, Казахстану, Азербайджану, Сербії та інших країн.