Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Відбувся фестиваль соціально-педагогічних ініціатив молоді Харківського регіону

Відбувся фестиваль соціально-педагогічних ініціатив молоді Харківського регіону

На базі Харківського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за участі Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди, Харківської Асоціації дитячої екранної творчості «Дитятко», Харківської обласної громадської організації «Професійна ліга соціальних працівників Харківщини», Харківського обласного осередку Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Національна Організація Скаутів України» було проведено фестиваль соціально-педагогічних ініціатив молоді Харківського регіону.

В рамках фестивалю були представлені розробки соціально-педагогічних проектів, присвячені інноваційним підходам до розв’язання актуальних проблем суспільства. Студенти розповіли про організацію благодійного рок-концерту на підтримку дітей, хворих на рак, про проведення заходу, спрямованого на формування відповідального ставлення до домашніх тварин, формування духовно-ціннісних орієнтацій молодих людей в діяльності відділу у справах сім’ї та молоді в Іршавському районі Мукачевської єпархії, про роботу, спрямовану на виховання якостей, необхідних сучасній людині в умовах полікультурного суспільства, про розвиток творчих здібностей молодших школярів, патріотичне виховання школярів, профорієнтацію старшокласників тощо.
Учасники фестивалю виявили здатність до здійснення соціально-педагогічних ініціатив, співпраці з громадськими та державними організаціями, небайдуже ставлення до оточуючих людей.