Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Наприкінці жовтня можна буде говорити про перші результати роботи Єдиного дозвільного центру. Михайло Добкін

Наприкінці жовтня можна буде говорити про перші результати роботи Єдиного дозвільного центру. Михайло Добкін

У Єдиний дозвільний центр у Харкові з кожним днем звертається все більше підприємців, - повідомив 9 червня під час програми «Час влади» на обласному телебаченні голова ХОДА Михайло Добкін. За його словами, перші результати роботи центру можна буде обговорити вже восени.

«Пік активності бізнесу припадає на осінь, і до кінця жовтня можна буде говорити про перші результати роботи Єдиного дозвільного центру. Буде зрозуміло, що потрібно поміняти, як відкоригувати роботу, визначивши слабкі і сильні сторони. Можливо, нічого міняти не доведеться.

Хочу зазначити, що керівник цього центру Тетяна Чечетова була на навчанні в Сінгапурі і дивилася, як там організована подібна робота. За її словами, наш центр нічим не гірше сінгапурського, а за умовами перебування там людей і персоналу навіть краще», - підкреслив голова області.

Також Михайло Добкін зазначив, що завдяки ретельній підготовці та хорошій організації роботи центру з 1 січня, коли набуде чинності нове законодавство, в Харківській області проблем з видачею дозвільних документів не буде.

«З початку року тільки державний адміністратор буде мати право займатися оформленням дозволів, і жоден інший орган не зможе через своїх співробітників видати ні довідку, ні ліцензію. Ми до цього будемо готові, і з січня залишимо тільки одних адміністраторів, а ті регіони, які не встигнуть цього зробити, будуть у січні відчувати проблеми, у той час як довідки, видані без державного адміністратора, будуть недійсні», - підкреслив Михайло Добкін.