Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У нашої країни дуже хороші перспективи і дуже хороший людський потенціал. Михайло Добкін

У нашої країни дуже хороші перспективи і дуже хороший людський потенціал. Михайло Добкін

Як зазначив сьогодні під час програми «Час влади» в ефірі Харківського обласного телебачення голова ХОДА Михайло Добкін, Україна має дуже хороші перспективи і дуже хороший людський потенціал. «Я вважаю, що поїздка наших молодих фахівців у Сінгапур була дуже показовою, в першу чергу для них самих. За їхніми розповідями я зрозумів, що головний капітал для Сінгапуру - його народ, - зазначив Михайло Добкін. - Ми будемо продовжувати навчання харківських чиновників у Сінгапурі. Зараз з'явилися пропозиції від ізраїльских компанія направити до них на навчання наших кращих фахівців».  

Також керівник області відзначив, що фахівці держуправління з Сінгапуру прочитають курс лекцій у Харківському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України.

«40 років тому Сінгапур був однією з найбідніших країн. Вони взяли собі за мету побудувати успішну державу з успішними людьми. Вони розрахували план своїх дій на багато років вперед. Сьогодні Сінгапур - світовий лідер за ВВП на душу населення. Всі найбільші транснаціональні компанії переносять всі свої офіси в Сінгапур, тому що там максимально зручно вести бізнес. Він пройшов цей шлях за 40 років. Сьогодні ми дивуємося їхнім успіхам і захоплюємося їх рівнем життя, - підкреслив Михайло Добкін. - Ми пройшли свої перші 20 років. На другі 20 років Президент поставив завдання увійти в 20-ку країн Європи. Я думаю, що ми це завдання виконаємо».