Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Підготовка харківських доріг до Євро-2012 не викликає побоювань. Михайло Добкін

Підготовка харківських доріг до Євро-2012 не викликає побоювань. Михайло Добкін

«Харківські дороги у мене побоювання не викликають. Вчора Харкова з робочим візитом відвідав віце-прем'єр-міністр Борис Колесніков, який відповідає за Євро-2012 в нашій країні, і запевнив, що фінансування будівництва доріг по всіх регіонах буде здійснюватися. Ми чекаємо в цьому році на дороги Харкова близько 500 мільйонів гривень. Цих грошей цілком вистачить для того, щоб привести до ладу всі дороги, які враховані у Плані підготовки міста до Євро-2012», - повідомив в ефірі програми обласного телебачення «Час влади» голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін.

 За його словами, сьогодні в «Укравтодорі» підтвердили виділення перших 5 млн. грн. на фінансування дороги Харків-Щербаківка. У той же час, ведеться підготовка паркувальних майданчиків, де будуть зупинятися автобуси і автомобілі, протягом місяця буде завершено будівництво стоянок для великовантажних автомобілів, які вже з цього року перестануть в'їжджати в світлий час дня на територію міста, щоб не створювати заторів.

Також Михайло Добкін упевнений в необхідності будівництва сучасної якісної дороги Харків-Донецьк на території Харківської області.