Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Жорстке законодавство і зміна взаємовідносин між владою і суспільством дозволять вирішити проблему корупції. Михайло Добкін

Жорстке законодавство і зміна взаємовідносин між владою і суспільством дозволять вирішити проблему корупції. Михайло Добкін

Як наголосив сьогодні під час брифінгу за підсумками робочої поїздки до Нововодолазького району голова ХОДА Михайло Добкін, до питання боротьби з корупцією в Україні потрібно підходити комплексно. «Жорстке законодавство, створення реальних умов для усунення корупції і зміна взаємовідносин між владою і суспільством дадуть реальний результат і дозволять вирішити проблему корупції. Звичайно, ми не вирішимо цю проблему за один рік, адже корупція існує навіть в найуспішніших європейських державах, до рівня яких ми так прагнемо. Але там цією проблемою серйозно займалися і домоглися успіху», - підкреслив він.

Коментуючи Закон про протидію корупції, вже підписаний Президентом України Віктором Януковичем, голова області відзначив, що цей закон створює дуже жорсткі правила, які необхідні для вирішення проблеми корупції в органах влади.

«Все, що спрямовано на боротьбу з корупцією, заслуговує на увагу. Якщо людина працює на державній службі, вона має бути готовою до того, що для неї існують певні обмеження, а цей закон передбачає покарання кожному чиновнику, який приймає навіть символічні подарунки», - зазначив Михайло Добкін.