Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На капітальний ремонт артезіанської свердловини в Новій Водолазі планується виділити 200 тис. грн. з обласного бюджету

На капітальний ремонт артезіанської свердловини в Новій Водолазі планується виділити 200 тис. грн. з обласного бюджету

У ході робочої поїздки до Нововодолазького району голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін провів особистий прийом громадян у приміщенні райдержадміністрації. У ході прийому до губернатора звернувся голова Нововодолазької селищної ради Олександр Єсін з питання про водопостачання селища.  Артезіанська свердловина, яка забезпечує водою мешканців смт. Нова Водолага, розташована в центральній частині селища. Вона була введена в експлуатацію в 1982 році і в даний час вийшла з ладу. За словами Олександра Єсіна, свердловина забезпечувала водою 2860 людей і 50 підприємств, у тому числі 2 школи і 2 дитячих садка, таким чином, болючим питанням стало водопостачання цілого населеного пункту. Вартість ремонтних робіт становить 237 тис. грн.

Михайло Добкін дав вказівку винести на розгляд найближчої сесії Харківської облради, яка відбудеться 16 червня, питання про виділення з бюджету 2011 року 200 тис. грн. на капітальний ремонт артезіанської свердловини в Новій Водолазі. Олександр Єсін повідомив, що ще 37 тис. грн. будуть виділені з селищного бюджету. 
Також під час особистого прийому головою ХОДА було розглянуто ряд питань соціального характеру, зокрема, про виплату грошової допомоги на дітей, позбавлених батьківського піклування.