Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін зустрівся з Надзвичайним і повноважним послом Словацької Республіки в Україні Паволом Гамжиком

Михайло Добкін зустрівся з Надзвичайним і повноважним послом Словацької Республіки в Україні Паволом Гамжиком

Сьогодні голова ХОДА Михайло Добкін зустрівся з Надзвичайним і повноважним послом Словацької Республіки в Україні Паволом Гамжиком. У ході зустрічі сторони обговорили перспективи розвитку співробітництва Харківщини зі Словацькою Республікою. Зокрема, як зазначив Михайло Добкін, важливе значення для Харківщини та України в цілому має досвід Словаччини в проведенні економічних реформ, а також підтримка з боку Словацької Республіки на шляху України до європейської спільноти.

«Слідкуючи за міжнародною оцінкою роботи України на нашому шляху до Європи, я завжди з великим задоволенням відзначаю, що Словацька Республіка є нашим добрим партнером і підтримує нас у наших починаннях», - підкреслив голова області.

Павол Гамжик у свою чергу відзначив зміцнення економічного співробітництва між Словаччиною та Україною, а також повідомив, що відкриття Почесного консульства Словацької Республіки в Харкові відбудеться вже найближчим часом.

«У нас вже підписані всі документи, вони знаходяться на узгодженні в Україні. Я думаю, що через кілька місяців ми урочисто відкриємо Почесне консульство на чолі з Вадимом Вишневським», - підкреслив він.