Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Борис Колесніков взяв участь у тестуванні пропускної здатності нового терміналу Харківського аеропорту

Борис Колесніков взяв участь у тестуванні пропускної здатності  нового терміналу  Харківського аеропорту

Сьогодні в Харкові з робочим візитом перебуває віце-прем'єр-міністр - міністр інфраструктури України Борис Колесніков. У ході візиту він взяв участь у тестуванні пропускної здатності нового терміналу міжнародного аеропорту «Харків». У тестуванні також беруть участь голова ХОДА Михайло Добкін, Харківський міський голова Геннадій Кернес, голова обласної ради Сергій Чернов, заступники керівника області Юрій Сапронов та Василь Хома, а також перший заступник Харківського міського голови Олександр Кривцов.

Крім цього у заході були задіяні 1300 студентів харківських вузів, оскільки проектна пропускна спроможність терміналу становить 1300 осіб на годину.

Мета перевірки - відпрацювання основних маршрутів руху пасажирів, визначення необхідної кількості паркувальних місць на привокзальній площі, відпрацювання дій диспетчерських і аварійних служб обслуговування наземного транспорту у разі виникнення аварійних ситуацій. Крім цього в ході перевірки особлива увага приділяється питанням організації руху вболівальників.