Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Дельфійські ігри дають дітям можливість розвиватися і показувати себе

Дельфійські ігри дають дітям можливість розвиватися і показувати себе

У ході програми «Ранковий ексклюзив» на обласному радіо заступник голови Харківської облдержадміністрації Євген Савін підбив підсумки перших Дельфійських ігор Слобожанщини та відзначив їх позитивний ефект. На його думку, діти отримали від участі в них досвід і величезне задоволення.

«До цього ми зустрічалися з керівництвом Українських Дельфійських ігор, підписали Меморандум про співпрацю, і вони нам повірили. Вони нам дали можливість провести тут на Харківщині цей турнір. Я такого світлого свята давно не бачив. Зал був наповнений такою позитивною енергією, такою радістю! Вважаю, що ми вчинили абсолютно правильно, взявши на себе такі зобов'язання. 
Звичайно, школи естетичного виховання дають розвиватися дітям і їм треба показувати себе. Не завжди районного рівня достатньо. Дитина повинна бачити, як інші її однолітки вдосконалюються у тому чи іншому напрямку. Все-таки в боротьбі і змаганнях діти ростуть, бачать більш високий рівень і тягнуться до нього самі», - зазначив заступник губернатора.