Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Співпрацю з Сінгапуром у навчанні держслужбовців Харківщини буде продовжено

Співпрацю з Сінгапуром у навчанні держслужбовців Харківщини буде продовжено

Як повідомив сьогодні в ході зустрічі з групою державних службовців, які пройшли навчання в коледжі державної служби в Сінгапурі голова ХОДА Михайло Добкін, надалі навчання молодих чиновників у Сінгапурі буде продовжено. Зокрема, вже йде мова про формування другої делегації державних службовців, які поїдуть в Сінгапур отримувати управлінські навички.

Як підкреслив голова області, таке навчання дуже корисне і для самих чиновників, і для держави і регіону, де вони реалізовують свої вміння.

«У кожного державного службовця, що побував у Сінгапурі, є перспективи зростання. Це люди, які роблять перші кроки у державному управлінні, і те, які знання вони отримають на початку свого шляху, буде визначати те, наскільки вони будуть ефективними для держави та регіону. Ми спеціально відібрали всі напрямки роботи - соціальну, гуманітарну політику, ЖКГ, економіку, і кожен по своєму напрямку привіз багаж нових знань. Перш за все, він стосується організації роботи, і якщо хоча б 10% з цих знань вони зможуть застосувати, то ми можемо вважати, що ця поїздка була не даремною», - підкреслив Михайло Добкін.