Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Члени Студентської ради братимуть участь в роботі Колегії Харківської облдержадміністрації

Члени Студентської ради братимуть участь в роботі Колегії Харківської облдержадміністрації

У ході установчого засідання Харківської обласної студентської ради піднімалося питання про стажування в облдержадміністрації студентів, які могли б придбати досвід і надалі прийняти рішення про можливість роботи в державних структурах та отримання статусу держслужбовця. Про це повідомив в ефірі програми обласного радіо "Зворотний зв'язок" голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін. «Я думаю, це ми вирішимо позитивно», - зазначив він.

За словами губернатора, в даний час також опрацьовується можливість участі членів Студентської ради у роботі Колегії Харківської облдержадміністрації.
«Я запропонував участь на правах членів Колегії двом молодим членам Студради з ротацією приблизно раз на півроку. Це дозволить їм постійно отримувати інформацію, яка готується до проведення Колегії, що дасть абсолютно іншу можливість отримання знань. Мало того, буде можливість брати реальну участь у виробленні рішень, що теж, напевно, дуже важливо для молодих людей. Принаймні, те, що буде стосуватися молодіжної політики, буде викликати підвищений інтерес у представників Студентської ради, які будуть членами Колегії Харківської обласної державної адміністрації», - підкреслив глава області.