Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Колектив Дитячої школи мистецтв № 6 дав святковий концерт «Чарівний світ дитинства» в малому залі ХНАТОБ

Колектив Дитячої школи мистецтв № 6 дав святковий концерт «Чарівний світ дитинства» в малому залі ХНАТОБ

Напередодні Міжнародного Дня захисту дітей колектив Дитячої школи мистецтв № 6 дав святковий концерт «Чарівний світ дитинства» в малому залі Харківського національного академічного театру опери та балету ім. Н.В. Лисенко. Концерт став творчим звітом колективу - оглядом досягнень за два минулих навчальних роки. Також у фойє театру була розміщена експозиція з 75 кращих робіт дитячої художньої галереї «Чарівна мелодія фарб».

На суд глядачів представили свої творчі напрацювання 120 юних артистів з кожного відділення школи - музичного, хореографічного і театрально-драматичного. У концертну програму увійшли виступи вокальних та інструментальних ансамблів, солістів, танцювальних та хорових колективів, уривки вистави, поставленої вихованцями театрально-драматичного відділення. Вихованці школи були відзначені на престижних конкурсах, включаючи міжнародні та всеукраїнські. Більшості учасників концерту від 5 до 14 років.У числі учасників концерту був викладач ДШМ № 6, лауреат міжнародних конкурсів піаніст Михайло Левандовський та харківський інструментальний ансамбль «Норма бенд». 
Гостем концерту став директор і головний диригент Харківської обласної філармонії Юрій Янко. «Концерт відрізнявся високим виконавським рівнем і залишив чудові враження. Я бачив щасливі очі дітей, вони змогли добре показати себе в різних жанрах. Це великий успіх учнів школи і педагогів», - зазначив він. Юрій Янко запросив колектив школи виступити на сцені Харківської філармонії, організувавши цикл концертів у форматі абонемента Дитячої школи мистецтв № 6.

Теги