Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євген Савін нагородив золотих призерів перших Дельфійських ігор Слобожанщини

Євген Савін нагородив золотих призерів перших Дельфійських ігор Слобожанщини

Відбулася урочиста церемонія вручення золотих медалей переможцям перших Дельфійських ігор Слобожанщини. Нагороди вручили заступник голови Харківської облдержадміністрації Євген Савін і перший заступник голови Харківської облради Олена Олешко.  «Всі учасники Дельфійських ігор боролися і намагалися завоювати ці медалі. Ми сьогодні проводимо цей урочистий прийом, присвячений закінченню Ігор. Сьогодні золоті медалі одержать ті, хто доклав найбільше зусиль, продемонстрував найбільший творчий потенціал і бажання перемагати», - зазначив Євген Савін.

На його думку, харківська земля багата талантами, яким є що показати, і якими можна пишатися. 
«Харківська область зберегла школи, які дають музичну освіту. За роки незалежності ми не розгубили наш величезний потенціал, і будь-який публічний захід дає нам можливість показати свої таланти, щоб вони не замикалися в школах естетичного виховання. Будь-яке змагання додає професійного і творчого зростання, момент змагання дає тільки позитивний результат. Це основна мета - дати харківським талантам майданчик, де вони можуть показати себе», - сказав Євген Савін.

Заступник губернатора подякував харківським дельфийцям за участь і прагнення до перемоги, закликав їх готуватися до Всеукраїнських Дельфійських ігор і вибороти на них найвищі місця. «Ви люди з якоюсь чарівної планети. Я відчуваю гордість і щастя, перебуваючи з вами поруч», - підкреслив він. 

Також заступник керівника області висловив подяку Українському комітету Дельфійських ігор, з яким 27 квітня 2011 року був підписаний договір про співпрацю, і Харківська область отримала право провести перші Дельфійські ігри Слобожанщини.