Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Під час акції «Серце до серця» в Харківському регіоні зібрано понад 166 тис. гривень

Під час акції «Серце до серця» в Харківському регіоні зібрано понад 166 тис. гривень

З 1 по 15 травня 2011 року в Харківській області за підтримки Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» спільно з Міністерством охорони здоров’я України, Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України, Міністерством культури України, Міністерством внутрішніх справ України, Державним комітетом телебачення і радіомовлення, Українським державним центром позашкільної освіти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту тривала VI Всеукраїнська акція «Серце до серця» благодійної допомоги дітям, хворим на цукровий діабет.

Під час проведення акції в Харківському регіоні на потреби дітей, хворих на цукровий діабет, за попередніми даними зібрано понад 166 тис. грн. Всі кошти перераховані на спеціальний рахунок Акції: Р/р 2600501306399 в Київському Відділенні Центральної Філії ПАТ «Кредобанк», МФО 325365, ЄДРПОУ 34354227. На них буде закуплено інсулінові помпи.

Контроль за зібраними коштами здійснюватиметься Наглядовою Радою Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця». Кожен бажаючий може контролювати рух коштів через Інтернет-сторінку Фонду (www.fsds.in.ua). Також на веб-сторінці після остаточних підрахунків буде розміщена інформація про загальну суму зібраних коштів та роз’яснення витрат на придбання медичного обладнання.

Так, в 2010 році, на кошти, які були зібрані під час проведення V Всеукраїнської акції, було закуплено 115 одиниць медичного обладнання для дитячих лікарень України. Спеціальне обладнання було також надано і в Харківську обласну дитячу клінічну лікарню № 1 для медичної допомоги новонародженим та передчасно народженим дітям.

Довідково.

Акція «Серце до серця» - це одна з найбільших в Україні щорічних благодійних акцій. Збір коштів проводився чисельними волонтери, які мали спеціально виготовлені скриньки для збору грошей та бейджи-ідентифікатори з особистою фотографією. Кожному, хто залучився до Акції, понад 800 волонтерів дарували серце-наклейку із символічним смайликом Фонду. Цього року в області в зборі коштів взяли участь представники 120 підприємств, організацій та установ області, працівники медичної, освітніх, культурних закладів, небайдужі люди.

Всім волонтерам, які взяли участь в Акції, були надані Подяки від Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця».

Дякуємо всім людям, які небайдужі до проблеми дітей хворих на цукровий діабет, і які допомогли їм у придбанні інсулінових помп під час акції «Серце до серця» з 1 – 15 травня 2011 року, щоб покращити якість їхнього життя з діабетом, зберегти здоров’я, і врешті – щоб вони стали гідними громадянами нашої країни – вчителями, фермерами, спортсменами, інженерами, лікарями, політиками, комп’ютерними геніями, військовими, тими, ким самі планують стати в житті.