Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській і Луганській області виявилося набагато більше спільного, ніж ми припускали. Сергій Чернов

У Харківській і Луганській області виявилося набагато більше спільного, ніж ми припускали. Сергій Чернов

Як зазначив 31 травня у ході брифінгу за підсумками зустрічі керівництва Харківської облдержадміністрації, Харківської обласної ради, Харківської міської ради з делегацією Луганської області голова облради Сергій Чернов, один з головних підсумків сьогоднішньої зустрічі - це розуміння того,що у двох областей виявилося набагато більше спільного,ніж ми припускали.

«Я вважаю, що міжрегіональне співробітництво - це не повністю реалізований потенціал нашої держави в економічній, культурній та соціальній сферах, - зазначив Сергій Чернов. - Дуже добре, що ми спілкуємося і вчимося один в одного».

Також він висловив впевненість, що після візиту делегації Луганської області буде візит харківської делегації до Луганська. «Я сподіваюся, що після зустрічі керівників виконавчої влади обміняються своїм досвідом підприємці двох областей. Ми повинні пожвавити інвестиційний клімат області, стимулювати спільні виробництва, а також допомагати розвиватися малому, середньому і великому бізнесу», - підкреслив він.