Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Почалася робота з розробки заходів загальнодержавної соціальної програми розвитку фізкультури і спорту на 2012-2016 роки

Почалася робота з розробки заходів загальнодержавної соціальної програми розвитку фізкультури і спорту на 2012-2016 роки

«2011-2012 роки будуть дуже напруженими. Президент України, Кабінет Міністрів України, облдержадміністрація ставить перед нами серйозні завдання у розвитку фізичної культури і спорту, - повідомив 31 травня під час прес-конференції заступник начальника ГУ у справах сім'ї, молоді та спорту ХОДА Геннадій Хохлов. - Почалася робота з розробки заходів загальнодержавної соціальної програми розвитку фізкультури і спорту на 2012-2016 роки. Прийнято розпорядження Кабінету Міністрів України «Про план заходів до підготовки та проведення в Україні у 2012 році Року спорту і здорового способу життя». У 2011 році нам спільно з Харківським обласним відділенням Національного олімпійського комітету необхідно намітити основні завдання, які належить вирішити в 2011-2012 роках для забезпечення підготовки кандидатів на участь у ХХХ літніх Олімпійських іграх у Лондоні».

За його словами, Головним управлінням у справах сім'ї, молоді та спорту проведено велику роботу з підготовки матеріалів «Спортсмени-кандидати на участь в ХХХ літніх Олімпійських іграх 2012 року».

Також він зазначив, що перед ГУ у справах сім'ї, молоді та спорту стоїть важливе завдання щодо створення необхідних умов для занять населення фізичною культурою і спортом, створення центрів «Спорт для всіх».