Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На розвиток фізичної культури регіону було залучено 126 млн. грн.

На розвиток фізичної культури регіону було залучено 126 млн. грн.

Як зазначив 31 травня у ході прес-конференції заступник начальника ГУ у справах сім'ї, молоді та спорту ХОДА Геннадій Хохлов, протягом 2010-2011 років обласною та міською владою вживалися заходи до збільшення фінансування сфери фізичної культури і спорту регіону. «Збільшилися витрати на проведення заходів та навчально-тренувальної роботи по області і склали 6,8% від загальної суми, на утримання дитячо-юнацьких спортивних шкіл витрати на 1 учня склали 1354 грн.»,- повідомив Геннадій Хохлов.

За його словами, аналіз витрат обласного та місцевих бюджетів на розвиток фізичної культури і спорту в минулому році свідчить про збільшення фінансування сесіями всіх рівнів більш ніж на 9 млн. грн. від контрольної цифри Міністерства фінансів України. Всього з місцевих бюджетів надійшло 126 млн. грн. «Незважаючи на фінансові труднощі, в області продовжувалася робота щодо зміцнення матеріально-спортивної бази, - підкреслив він. - За підтримки облдержадміністрації було вирішено питання про виділення грошей з обласного бюджету в розмірі 810 тис. грн.на будівництво тренажерних комплексів у 18 районах області. На сьогоднішній день вже в 4 районах такі комплекси встановлені».

Також він повідомив, що на сьогоднішній день вже вирішено питання про виділення 2 мільйонів гривень на установку сучасних майданчиків з синтетичним покриттям у 10 районах Харківської області.