Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська та Луганська області мають величезний потенціал. Сергій Чернов

Харківська та Луганська області мають величезний потенціал. Сергій Чернов

Як зазначив 31 травня у ході робочої зустрічі керівництва Харківської облдержадміністрації, Харківської обласної ради, Харківської міської ради з делегацією Луганської області з питання обміну досвідом роботи голова Харківської облради Сергій Чернов, сьогоднішня зустріч важлива для розвитку двох областей та їх майбутньої співпраці. «Харківська та Луганська області мають величезний потенціал. Досить сказати про те, що обсяг промислового виробництва цих областей складає близько 13% загальнонаціонального виробництва, а це багато про що каже, - підкреслив Сергій Чернов. - Я впевнений, що така зустріч послужить взаємному зближенню і більш інтенсивній роботі на благо наших регіонів і всієї нашої країни».

За словами глави облради, є ще одна характерна особливість для Харківської та Луганської областей - загальна протяжність їх прикордонної території становить понад 1000 км. «Це майже 50% кордону, який відділяє Україну від Росії», - підкреслив він.

Також він відзначив серйозний рівень багаторічних традицій Луганської області в прикордонній співпраці. «Я впевнений, що в цей візит кожен знайде для себе корисну і цікаву інформацію, яка допоможе нашій подальшій дружбі та спільним проектам», - доповнив він.

Теги