Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Діти, які потерпіли внаслідок Чорнобильської катастрофи, відвідають дельфінарій з нагоди Міжнародного дня захисту дітей. Ігор Шурма

Діти, які потерпіли внаслідок Чорнобильської катастрофи, відвідають дельфінарій з нагоди Міжнародного дня захисту дітей. Ігор Шурма

Як повідомив заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма, з нагоди Міжнародного дня захисту дітей діти шкільного віку, які потерпіли внаслідок Чорнобильської катастрофи, відвідають харківській дельфінарій «Немо». Протягом 1-3 червня святкові вистави побачать 1665 дітей з районів області та міст обласного значення.

За інформацією Ігоря Шурми, на виконання Комплексної програми соціального захисту населення Харківської області за рахунок коштів обласного бюджету закуплено три святкові вистави у Харківському дельфінарії «Немо» на суму 50 тис.грн. Крім того, всім дітям, які візьмуть участь у святі, АТЗТ «Хладопром» підготував солодкий сюрприз – морозиво.

Ігор Шурма також повідомив, що всі діти з районів області та міст обласного значення будуть безоплатно доставлені в м. Харків та назад автотранспортом. Кошти на перевезення дітей виділені з місцевих бюджетів. Супроводжувати дітей до місця проведення заходу будуть працівники управлінь праці та соціального захисту населення, представники громадських чорнобильських організацій.