Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Випускні вечори в Харкові і області пройшли без порушень громадського порядку

Випускні вечори в Харкові і області пройшли без порушень громадського порядку

Випускні вечори в Харкові і області пройшли без порушень громадського порядку. Охорону громадського порядку в місцях проведення святкувань забезпечували більш ніж три тисячі працівників міліції. Про це повідомляє Головне управління МВС України в Харківській області. Як повідомив начальник управління громадської безпеки ГУМВС України в Харківській області полковник міліції Віталій Анатолійович Гузь, усі три святкові дні пройшли без порушень громадського порядку. «Працівники міліції почали готуватися до забезпечення охорони громадського порядку під час випускних вечорів ще у квітні: був розроблений план і перелік заходів, які затвердив начальник Головного управління МВС України в Харківської області. Заздалегідь були створені мобільні групи для швидкого реагування на можливі надзвичайні ситуації, а патрульні наряди знаходилися поблизу шкіл», - повідомив він.

28 травня з 19.00 до п’ятої ранку у Харкові та районах області в 412 загальноосвітніх навчальних закладах (місто – 67, область – 345) проводились випускні вечори, організовані керівництвом навчальних закладів та Харківською обласною державною адміністрацією. У заходах взяли участь близько 10930 школярів та 20 тисяч батьків, охорону громадського порядку забезпечували 1030 працівників міліції.

29 травня на площі Свободи відбувся наймасовіший шкільний захід. На свято «День випускника-2011» прийшло близько 100 тисяч громадян. Охорону громадського порядку забезпечували 590 працівників міліції та 90 військовослужбовців в/ч 3005 Внутрішніх військ МВС України.